Vakantiewoning Het Landleven

Ontdek Heuvelland & Omstreken

Heuvelland

Heuvelland is een oase in Vlaanderen met voor ieder wat wils: wandelen met ongelooflijke vergezichten, fietsen in ons golvend landschap, mountainbiken door onze bossen, paardenwandelingen over berg en door dal, een bezoek aan de Commandobunker of Bayernwald,
een terrasje doen of iets lekkers gaan eten.

Ga gerust op ontdekkingstocht naar al dat moois en lekkers dat Heuvelland te bieden heeft.

Begin bij het vernieuwd bezoekerscentrum, het ideale startpunt om onze streek te verkennen.

Ieper

Ieper is een stad van en voor liefhebbers. Van historisch erfgoed en een bijzonder rijke geschiedenis, maar ook van flaneren door het prachtige centrum en genieten van culinaire hoogstandjes.

Als vredesstad bewaart Ieper de band met het oorlogsverleden bewust, omdat het essentieel is voor iedereen die over oorlog en vrede wil spreken. Ieper spant zich in om de vele slachtoffers van de oorlog in herinnering te brengen en te houden.

Zo vindt de Last Post elke avond om 20 uur plaats onder de Menenpoort, als eerbetoon aan hen die sneuvelden in de Eerste Wereldoorlog.

Poperinge

Poperinge staat vooral bekend voor zijn hop, zijn bieren en zijn typische Poperingse specialiteiten. Denken we maar aan de lekkere hennepot en de wereldvermaarde hopscheuten.

De gezellige cafeetjes en restaurants laten je genieten van deze lokale specialiteiten. Tijdens de vele activiteiten, concerten en feesten leer je het gastvrij Poperinge écht kennen... Binnen de kortste keren ben je er je hart verloren.

De sporen van de eerste wereldoorlog zijn hier ook nog duidelijk aanwezig: Lyssenthoek Military Cemetry, de dodencellen, Talbot House,...

****

Geniet van een WEEKEND in Heuvelland !

Voor ieder wat wils in Heuvelland: wandelen, fietsen, mountainbiken, bezoek aan Commandobunker of Bayernwald,
terrasje doen of iets lekkers gaan eten ...

Onze vakantiewoning

Het landleven,volledig gerenoveerd in 2016,is een landelijke vakantiewoning,gelegen in heuvelland. De ideale plek om te onthaasten,op een groot domein,een oase van groen en rust! Het beschikt over alle nodige comfort voor een verblijf tot 8 personen. De vakantiewoning is vergund met 4 sterren door toerisme Vlaanderen.

Contact

Ieperstraat 163
8950 Wijtschate, Heuvelland
+32 57 20 52 82
+32 470 99 68 74
info@hetlandleven.be

© 2023 Het Landleven | Privacy Policy

Website by D-Sign Studio